Solliciteren

Wij zoeken enthousiaste leerondersteuners om onze dynamische teams in schooljaar 2024-2025 te versterken. 

Onderaan kan u al enkele vacatures terugvinden. In de maand juni krijgen wij zicht op alle vacatures voor volgend schooljaar en wordt dit overzicht zeker aangevuld. 

U kan ook spontaan solliciteren en hierbij vermelden voor welke regio('s) u interesse heeft. Onze regio's kan je checken op deze website bij 'contact-werkingsgebied' 

Als leerondersteuner maak je schoolteams en leerkrachten vaardiger in de omgang met leerlingen (kleuter, lager en secundair) met specifieke onderwijsbehoeften. 

Dit doe je door met leervragen van leerkrachten aan de slag te gaan en op leerkracht-, school- en leerlingniveau duurzame doelen en acties op te stellen.

Als leerondersteuner maak je deel uit van een regioteam van Leersteuncentrum Kasterlinden. Je beschikt over kennis en ervaring in het (buitengewoon) onderwijs en meer specifiek in het begeleiden van leerlingen (en leerkrachten) of bent bereid dit te verwerven.

Als leerondersteuner ben je officieel tewerkgesteld in het leersteuncentrum.
Je werkt dagelijks samen met leerkrachten(teams) in het gewoon onderwijs om een antwoord te bieden op de ondersteuningsvragen van de leerling met specifieke onderwijsbehoefte en op de ondersteuningsvragen van de leerkracht/het leerkrachtenteam. Dit doe je zowel in de school, op de klasvloer, in overleg,...

Je hebt een passie voor inclusief onderwijs en ondersteunt leerkrachten in de ontwikkeling van hun handelingsbekwaamheid in de omgang met leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Op die manier versterk je ook mee het zorgbeleid van scholen.

Mail jouw motivatiebrief en CV met foto naar 
annelies.vanboxstael@kasterlinden-vgc.be.

solliciteren